Електрична хлібопіч призначена для виготовлення хлібобулочних виробів. Використовуючи спеціальну форму та леза, Ви можете легко готувати їжу.
Особливості:
Потужність: 850 Вт
Об'єм ємності для хліба: 1300 гр
Кількість програм: 14
Таймер: 13 годин
Вага приладу, кг: 7,2
Габаритні розміри, см: 42,8х26,8х29,6
Функція Keep Warm на 60 хвилин;
Вибір степеня запікання: Легкий, Середній, Темний;
Цифровий LCD дисплей
Завдяки функції відстрочки, у Вас є можливість встановити таймер на 13 годин, через який пристрій почне працювати і випікати хліб.
Якщо Ви не хочете, щоб хлібопіч почала працювати відразу після включення, ви можете вибрати цю функцію та вибрати час для затримки в приготуванні. Це зробить свіжий хліб, коли він Вам знадобиться.
Залежно від того, яку ступінь випічки Ви хочете, ви можете вибрати світлий (LIGHT), середній (MEDIUM) або темний (DARK) колір скоринки хліба.
Функція збереження тепла забезпечить Ваш хліб таким же теплим і свіжим ще на 60 хвилин.
Автоматичні цифрові програми приготування включають:
Програма випічки 1: Білий хліб (White)
Ця програма підходить для випікання білого хліба, який складається переважно з пшеничного борошна. Ви отримуєте хліб компактної консистенції.
Програма випічки 2: Швидка (Quick)
Ця програма передбачає замішування, підйом і випікання буханця за час менший, ніж основний хліб. Але хліб, випечений на цьому режимі, зазвичай менший і щільний.
Програма випічки 3: Французька випічка (French)
Ця програма підходить для випікання пухкого хліба з борошна дрібного помелу. Зазвичай ви отримуєте пухкий хліб із хрусткою скоринкою.
Програма випічки 4: Ультрашвидка випічка (Ultra Fast)
Ця програма забезпечує замішування, підйом і випікання за найкоротший час. Зазвичай хліб виходить меншим і грубішим, ніж той, що готується за допомогою програми Quick.
Програма випікання 5: Цільнозерновий хліб (Whole Wheat)
Ця програма підходить для переробки сильних сортів борошна, наприклад цільнозернового пшеничного або цільнозернового житнього борошна. Завдяки цьому виходить важкий і компактний хліб.
Програма випічки 6: Торт (Cake)
Використовуйте цю програму для випікання тортів за власними рецептами або навіть сумішей для тортів.
Випічка Програма 7: Тісто (Dough)
У цій програмі можна замісити дріжджове тісто для булочок, піци чи іншої випічки. Можливе програмування таймера. Це дає змогу закінчити ваше тісто протягом точного часу. Програма включає фази замішування та підйому.
Програма 8: Випічка (Bake)
Для додаткового випікання надто світлого або непропеченого хліба. За цією програмою можна випікати і готове тісто. Хліб залишатиметься теплим протягом майже години після завершення випікання. Це запобігає надто вологому хлібу.
Програма випічки 9: Солодка випічка (Sweet bread)
Ця програма дуже підходить, якщо ви хочете додати до хліба додатковий цукор або такі інгредієнти, як фруктовий сік, сухофрукти, кокосова стружка, родзинки або шоколад. Програма забезпечує пухкий, повітряний хліб.
Програма 10: Варення (Jam)
Ця програма використовується для виробництва джему, мармеладу, желе та інших фруктових спредів.
Програма 11: Замішування (Mix stir)
Ця програма – замішування.
Програма випічки 12: Хліб без глютену
Для хліба з безглютенового борошна та хлібопекарських сумішей. Безглютенове борошно потребує більше часу для поглинання рідини та має різні властивості підйому.
Програма випічки 13: Йогурт (Yogurt)
Ця програма дозволяє приготувати йогурт із коров’ячого або соєвого молока.
Програма випічки 14: Саморобний хліб (Custom)
Програма дозволяє повністю контролювати процес випічки. Ви можете регулювати час замішування, підйому, випікання та збереження тепла.
Отзывы о WetAir WBM-X8001